SVEČANO OTVARANJE DVORANE

JP Sportski centar Nikšić obavještava građane, klubove i  svoje korisnike  da je adaptacija dvorane Sportskog centra Nikšić okončana i da će u ponedjeljak 04.04.2022. u 17 h biti upriličeno svečano otvaranje.

                    U 17 h će uslijediti ceremonija svečanog otvaranja na kojoj će govoriti Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević, a nakon prigodnog programa u 17 h i  30 min. će biti odigrana košarkaška utakmica – derbi kola KK Sutjeska – KK Jedinstvo čime će dvorana i službeno biti otvorena.

                   Podsjećamo da se sa adaptacijom dvorane započelo 25.02.2022.god. i ona je obuhvatala: zamjenu sportskog poda, nabavku profesionalne košarkaške konstrukcije, nabavku rukometnih golova sa sklopivom konstrukcijom, nabavku takmičarskog seta za odbojku i nabavku elektropodizne pregradne zavjese.

                  Posebnu zahvalnost upućujemo klubovima na razumijevanju potrebe adaptacije dvorane, koja predstavlja još jednu u nizu infrastrukturnih sportskih pobjeda i koja će doprinijeti ne samo olakšanom trenažnom i takmičarskom procesu već i popularizaciji i promociji sporta  i pozitivno uticati na razvoj sportskog turizma.

Posted in: