RASPISAN JAVNI POZIV ZA DODJELU TERMINA ZA SPORTSKE ORGANIZACIJE

izvor: www.rtnk.me, 22.08.2019.

Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje poziva sportske organizacije sa teritorije opštine Nikšić, a koje su registrovane u skladu sa Zakonom o sportu da dostave zahtjeve za dodjelu termina radi održavanja trenažnog procesa.

,,Zahtjeve dostavljati na adresu Opština Nikšić – Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, sa naznakom „Dodjela termina za sportske organizacije“. Uz zahtjev dostaviti rješenje o registraciji i rezultate u pet prethodnih takmičarskih sezona.
Termini za sportske organizacije biće dodijeljeni u skladu sa bližim kriterijumima, propisanim Odlukom o finansiranju sporta Opštine Nikšić“, navodi se u saopštenju.

Javni poziv za dodjelu termina sportskim organizacijama otvoren je 15 dana, a biće objavljen na veb sajtu Opštine Nikšić i putem Lokalnog javnog emitera „Radio –televizija” Nikšić.

Bliže informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti u Sekretarijatu za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje (zgrada JKP, ul. Dragice Pravice), Sektor za sport, ili na br. telefona 040/243-951.

Posted in: