Srebrna godišnjica Velike dvorane

Srijeda, 18.09.2019.

Na današnji dan, dan opštine Nikšić, prije 25 godina,svečano je puštena u rad dvorana Sportsko-rekreativnog centra Nikšić,što ujedno predstavlja i početak rada našeg preduzeća.

Tokom predhodnih 25 godina, preduzeće je uspjelo da izgradi imidž prepoznatljive sportske institucije.Bilo je, kao i sada, dom brojnim uspješnim sportskim kolektivima i pojedincima.

U sadržajima preduzeća  J.P. Sportski centar Nikšić rasli su i razvijali se brojni sportski asovi, šampioni, prvaci, pobjednici…. Poznati sportsisti koji brane boje najvećih evropskih klubova, svoje prve sportske korake gradili su  u našem Sportskom centru.

Radost, uzbuđenje i razočarenje,  dok su se održavala brojna sportska nadmetanja,  bili su kolektivni emocionalni izrazi doživljeni pod krovom  Sportskog centra za ovih četvrt vijeka postojanja.

Velika imena iz svijeta muzike, regionalne zvijezde, domaće i inostrane muzičke grupe imale su svoje nastupe u dvorani Sportskog centra u proteklih 25 godina.

Danas je  preduzeće prepoznatljivo po kvalitetu, poslovnosti i uslužnosti, što pokazuju brojne zahvalnice raznih sportskih i drugih poslovnih subjekata, kao i građana, a posebno je  poznato po  činjenici da je osnovni radni prostor za brojne sportske šampione u zemlji i inostranstvu, kako u pojedinačnim tako i u ekipnim sportovima.

 

Posted in: